eur:
389.54
usd:
363.92
bux:
67966.37
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Az első tram-train szerelvény utastere a jármű bemutató sajtótájékoztatóján Szentesen, a MÁV Járműbiztosítási telephelyén 2021. január 20-án. A vasút-villamos ősztől alig több mint 30 perces, olcsó, környezetbarát közlekedési kapcsolatot teremt Hódmezővásárhely és Szeged központja között.
Nyitókép: MTI/Ujvári Sándor

MÁV: sűrűbben jár majd reggelente a szeged-hódmezővásárhelyi vasútvillamos

További járatokkal egészül ki a menetrend október 29-étől Hódmezővásárhely és Szeged között

Munkanapokon a reggeli, legforgalmasabb időszakban sűrűbben közlekednek majd a vasútvillamosok - közölte a MÁV.

Azt írták, hogy a tramtrain egyre népszerűbb az utasok körében: szeptemberben 160 ezer utazáshoz vették igénybe.

Az új menetrendhez igazodnak majd az autóbuszjáratok is számos vonalon Csongrád-Csanád és Békés megyében.

Tanítási napokon Hódmezővásárhelyről reggel 6.15 és 7 óra között a vasútvillamos-járatokkal és a Volánbusszal együtt 5 percenként biztosítanak Szegedre eljutási lehetőséget - jelezték.

Közölték azt is, hogy késő este egy tramtrain-járat az új menetrend szerint a szegedi vasútállomásról 23.24-kor indul majd Szeged, Rókus vasútállomás felé, így biztosítva kényelmes átszállást a Budapestről késő este beérkező utolsó Napfény IC utasainak. Az a járat csütörtökön, pénteken és szombaton hosszabb útvonalon közlekedik és 0.15-kor érkezik meg a hódmezővásárhelyi vasútállomáshoz.

Címlapról ajánljuk
Elindultak az ellenőrzések az egészségügyben: mást várnak a háziorvosok, és mást a kamara

Elindultak az ellenőrzések az egészségügyben: mást várnak a háziorvosok, és mást a kamara

A háziorvosok kollegiális vezetője, Békássy Szabolcs azt mondta az InfoRádióban, hogy a Belügyminisztérium által nemrég elrendelt ellenőrzések célja hosszú távon nem a bírságolás, hanem egy átfogó kép kialakítása az egészségügyi ellátórendszer humánerőforrás helyzetéről. A Magyar Orvosi Kamara főtitkára pedig arról beszélt, hogy főként financiális okai lehetnek a nem megfelelő hatékonyságú kórházi munkavégzésnek.

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×