eur:
390.8
usd:
365.13
bux:
68212.48
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

Szocialista kifakadás: "A pénz Bajnai laptopjában van, Gaskó az SZDSZ embere"

A szocialista Karsai József képviselő szerint sehol nem jelennek meg az uniós pénzek az országban. A politikus a vasutas sztrájkkal összefüggésben az InfoRádiónak azt mondta: Gaskó István VDSZSZ elnök Kóka János és az SZDSZ érdekeit szolgálja.

"Hol a pénz? A laptopban? (...) A Bajnai Gordon laptopjában van az a pénz. A kivetítőjében. És oda ennyi húszezres nem fér el" - mondta a szocialista képviselő az EU-pénzekről.

Az InfoRádiónak arra a felvetésére, hogy számos beruházás van az országban, Karsai József azt válaszolta: "Mondjon egyet!"

Nincsenek fejlesztések. A pályázatot most kellett beadni az iskolára, de már közölték: az én körzetemben nem lesz felújítás - folytatta a politikus.

Azt szeretném látni, hogy a "mi pénzünkből nekünk épült, mint az M7-es autópálya. Utána meg fizetjük az autópálya-díjat" - közölte Karsai József.

"Egyetlen vasútvonalon semmilyen fejlesztés nem történt. (...) Ha így tart a sztrájk, akkor megszűntetik még a maradékot, még a fővonalat is" - tette hozzá.

A szocialista képviselő szerint "Gaskó a Kóka János embere. Gaskó bebizonyítja, hogy nincs szükség szárnyvonalakra, mindent meg lehet oldani autóbusszal".

"Soha nem ártott még a vasutasoknak ember annyit, mint Gaskó" - jelentette ki a képviselő, aki szerint a VDSZSZ elnöke "saját, privát reklámügyeit és néhány ember lobbiját szolgálja".

Kóka Jánost, az SZDSZ-t szolgálja - tette hozzá.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Ügyészségi nyomozás kezdődött az Osztrák Szabadságpárt jelenlegi és korábbi vezetői ellen

Ügyészségi nyomozás kezdődött az Osztrák Szabadságpárt jelenlegi és korábbi vezetői ellen

Korrupció gyanújával nyomozást indított a bécsi gazdasági ügyészség az ellenzéki Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) jelenlegi elnöke, Herbert Kickl és két volt pártelnök, az egykori alkancellár, Heinz-Christian Strache, valamint az elnöki székben őt váltó Norbert Hofer, korábbi közlekedési miniszter ellen. Azzal gyanúsítják őket, hogy sajátos hirdetési ügyletet kötöttek Wolfgang Fellner médiavállalkozóval, aki ellen ugyancsak folyik a vizsgálat, mégpedig vesztegetés, vesztegethetőség, továbbá hűtlen kezelés gyanújával.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
Fontos üzenetet kapott a magyar kormány a hitelminősítőtől

Fontos üzenetet kapott a magyar kormány a hitelminősítőtől

Magyarországnak hiteles költségvetési menetrendre van szüksége a jelenleg érvényben lévő adósbesorolásának alátámasztásához - nyilatkozta a Reuters hírügynökségnek Gabriel Forss, az S&P Global Ratings elemzője. A hitelminősítő szerint a kormány által nemrég meghirdetett költségvetési csomag azt támasztja alá, hogy a kabinet komolyan veszi a fiskális helyzet megoldását és alapforgatókönyvükben azzal számolnak, hogy 2024 későbbi szakaszában egy hiteles konszolidációs csomagot jelent be.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×