eur:
386.59
usd:
355.52
bux:
0
2024. május 20. hétfő Bernát, Felícia

A rendőrség keresi Bálint Antóniát

Nem a közismert tévés műsorvezetőről van szó, hanem egy 23 éves fiatal nőről.

A Jászberényi Rendőrkapitányság eljárást folytat Bálint Antónia eltűnése ügyében. A 23 éves jászapáti nőt november 18-án este óta nem találják - áll a rendőrség közleményében.

A hölgy vékony testalkatú, sötét hajú, kék szemű. Eltűnésekor világoskék színű farmer volt rajta. Fekete MY77 pulóvert, szőrmés kapucnis fekete kabátot, fekete Nike sportcipőt viselt, és egy fekete oldaltáska volt még nála.

A Jászberényi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Bálint Antóniát felismeri, vagy a tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Jászberényi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56/501-600-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámon.

Címlapról ajánljuk

"Nagy erejű ütközés történt" - folyik a keresés a verőcei hajótragédia után

Már inkább az áldozatok kereséséről szól a kiterjedt kutatás a Dunán - mondta a Pest Vármegyei Kutató-Mentő Szolgálat vezetője az M1 televízióban hétfő reggel. Egy ember kimenekült, két holttest megvan, a többiek nincsenek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
A jegybanki óvatosság ellenére hamarosan 400 forint lehet az euró

A jegybanki óvatosság ellenére hamarosan 400 forint lehet az euró

Kitart a fél százalékpontos (50 bázispontos) kamatcsökkentés mellett holnapi ülésén a Magyar Nemzeti Bank monetáris tanácsa - vélik egységesen a Portfolio által megkérdezett közgazdászok. Ezzel az irányadó ráta 7,25 százalékra csökken, ám a lendületes monetáris lazítás már a végéhez közeleg. Úgy tűnik, hogy a piac magáévá tette a jegybank óvatos megközelítését, és még év végére is 6,5%-os alapkamatra számít. Ugyanakkor az elemzők szerint hiába vesz vissza az MNB a kamatcsökkentésekből, az euró árfolyama így is 400 fölé fog emelkedni.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×