eur:
388.92
usd:
363.44
bux:
68130.83
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Versenyzők a férfi kenu kettesek középfutamában a kajak-kenu világkupán a Szegedi Nemzeti Kajak-Kenu és Evezős Olimpiai Központban 2023. május 13-án.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Két magyar arany és egy ezüst a maratoni kajak-kenu világkupa zárónapján

Ruszéban rendezett világversenyen a klasszikus maratoni számoké volt a főszerep.

A viadal honlapja alapján a kenusoknál a kilencszeres világbajnok Kövér Márton - aki egy nappal korábban másodikként ért célba a rövidkörös, azaz 3,4 kilométeres versenyben - 19 kilométeren magabiztosan diadalmaskodott.

A női kajakosok 22 kilométeres versenyében kettős magyar siker született: győzött a hétszeres világ- és ötszörös Európa-bajnok Kiszli Vanda, az U23-as vb-ezüstérmes Csépe Panna pedig második lett. Kiszli ezzel duplázott, miután szombaton is a leggyorsabbnak bizonyult a rövidkörös küzdelemben.

A maraton szakág idei első nemzetközi eseményét így három arany- és két ezüstéremmel zárták a magyarok.

Címlapról ajánljuk
Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×