eur:
393.82
usd:
365.64
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Törőcsik Franciska színművésznő a hármashatárhegyi Guckler Károly-kilátópontnál 2020. augusztus 12-én. A fiatal tehetség a 18. Los Angeles-i Magyar Filmfesztiválon Mészáros Márta rendező Aurora Borealis című filmjében nyújtott alakításáért elnyerte a legjobb színésznő díját.
Nyitókép: MTI/Cseke Csilla

Balatoni nyár: vár a szerelem és a kaland

Törőcsik Franciska és Ember Márk főszereplésével késő ősszel kezdik forgatni a Hogyan tudnék élni nélküled? című musicalt, amely egy kalandos balatoni nyár történetét meséli el Demjén Ferenc dalaival.

A két idősíkon játszódó filmben a zenei karrierjében és magánéletében is megrekedt harmincas főhősnő egy ismeretlen férfi által írt levélköteget talál elhunyt nagyapja házában - írja a likebalaton.hu.

A levelekből egy magával ragadó szerelmi történet rajzolódik ki 1989-ből, amikor a főhős édesanyja barátnőivel a Balatonnál nyaral, és közös életét tervezi apja által számára kijelölt vőlegényével.

A lányok megismerkednek egy rockzenekar tagjaival, és azután mindent elsöpör a szerelem – áll a Nemzeti Filmintézet közleményében.

A Demjén Ferenc slágereire épülő történet forgatókönyvét Kormos Anett humorista Goda Krisztinával írta. Utóbbi nevéhez rendezőként és forgatókönyvíróként számos sikeres mozifilm kapcsolódik (Szabadság, szerelem, Csak szex más semmi, Kaméleon, BUÉK), és most kreatív producerként is közreműködik.

A film rendezője Orosz Dénes, a főszerepekben Törőcsik Franciskát és Ember Márkot láthatja a közönség.

A film az IKO gyártásában készül, producere Kirády Attila.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×