eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
FORT LAUDERDALE, FLORIDA - AUGUST 02: Lionel Messi #10 of Inter Miami CF celebrates after scoring a goal in the second half during the Leagues Cup 2023 Round of 32 match between Orlando City SC and Inter Miami CF at DRV PNK Stadium on August 02, 2023 in Fort Lauderdale, Florida. (Photo by Hector Vivas/Getty Images)
Nyitókép: Hector Vivas/Getty Images

Messi megint varázsolt, nem is egyszer – videó

Harmadik mérkőzésén másodszor duplázott Lionel Messi, az észak-amerikai labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Inter Miami színeiben.

A világbajnok argentin támadó a Ligák Kupája elnevezésű sorozat legutóbbi fordulójában az Orlando City elleni hazai összecsapáson a 7. percben szerezte meg a vezetést csapatának, majd a 72. percben ő állította be a 3–1-es végeredményt.

A floridai csapatban bemutatkozott egy újabb korábbi Barcelona-klasszis, Jordi Alba, aki a 64. percben csereként lépett pályára.

Sikerével az Inter Miami bejutott a legjobb 16 közé a sorozatban, amelyben a mexikói élvonal 18 és az MLS 29 csapata szerepel.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×