eur:
393.8
usd:
368.21
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György

A balassagyarmati kórházban megint nem lehet szülni

Idén már másodszor fordul elő, hogy az akut ellátásra szoruló betegekkel máshol kell foglalkozni, ezúttal is betegség a felelős a kimaradásért.

Dr. Tóth Judit, a Balassagyarmati Dr. Kenessey Albert Kórház-Rendelőintézet főigazgatója az intézmény honlapján közleményben tájékoztatott arról, hogy elhúzódó betegség miatt a szülészet-nőgyógyászati osztályukon a betegellátásban ismételten fennakadások keletkeztek – írja a nool.hu.

„A szakrendelői ellátást, a terhesgondozást intézményünk továbbra is biztosítja, az egynapos beavatkozások zavartalanul folynak” – áll a kórházigazgató közleményében. Hozzáteszi: ”az akut ellátások tekintetében

november 3. és december 31. között a szülészeti-nőgyógyászati fekvőbeteg ellátásunk szünetel, ezen időszakban betegeinket a Nógrád Vármegyei Szent Lázár Kórház látja el.”

A közleményből megismerhető továbbá azt is, hogy a betegek a fekvőbeteg ellátásban halasztható beavatkozások esetén a szakrendeléseken kapnak tájékoztatást a betegfelvételről és az ellátás időpontjáról. A tervezhető betegellátások területén a várakozási idő megnövekedhet, amelyből fakadó esetleges kellemetlenségekért elnézést kérnek – írja a vármegyei portál.

„Intézményünk mindent elkövet annak érdekében, hogy mielőbb visszaállíthassa a balassagyarmati kórházban a szülészet-nőgyógyászati ellátás folyamatosságát, addig kérjük szíves türelmüket! Amennyiben az ellátási rendben bármilyen további változás lép fel, azonnal tájékoztatjuk önöket” – közölte dr. Tóth Judit.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 24. 21:04
×
×
×
×