eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Összeroncsolódott személyautó és sérült nyerges vontató a 44-es főúton Nyárlőrinc határában, ahol a két gépjármű frontálisan összeütközött 2023. november 30-án. Az autót vezető 54 éves tiszasasi férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.
Nyitókép: MTI/Donka Ferenc

Sorra jönnek a hírek a balesetekről, sajnos van köztük halálos is

Egy ember meghalt egy személyautó és egy kamion frontális ütközésében Nyárlőrinc határában. Budapesten a Lánchídnál történt egy baleset.

A hajnalban történt balesetben egy Nyárlőrinc felé tartó személygépkocsi a 44-es főúton a település határában egyelőre ismeretlen okból áttért a szemközti sávba, és ott frontálisan ütközött egy szemből érkező, román rendszámú nyerges vontatóval.

A Bács-Kiskun Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint a személyautóba szorult embert a műszaki mentést végző kecskeméti hivatásos és nyárlőrinci önkéntes tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki.

Az autót vezető 54 éves tiszasasi férfi azonban olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette - közölte a rendőrség.

A helyszínelés és a műszaki mentés végeztével lesz újra járható a 44-es főút.

M0-son

Összeütközött két személygépkocsi az M0-ás autóút 61-es kilométerénél, az M3-as autópálya felé vezető oldalon. A forgalmi akadályt csak a helyszínelés után tudják megszüntetni. A forgalom a leállósávon halad.

Székesfehérvár

Összeütközött egy kamion és három személygépkocsi Székesfehérváron, a Seregélyesi út és a Mártírok útja kereszteződésénél.

Budapest

A Lánchídnál történt egy ütközés, amelynek egy taxi volt a részese. Egyelőre nem világos, hogy pontosan mi történt. Olvasónktól kaptunk felvételt az esetről, a rendőrök már a helyszínen vannak.

74-es út

Letért az úttestről és árokba borult egy személyautó a 74-es főút 30-as és 31-es kilométerszelvénye között, Hahót és Bak települések között. Az érintett szakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×