eur:
393.93
usd:
368.53
bux:
66275.31
2024. április 24. szerda György
Milák Kristóf (b) és Sós Csaba szövetségi kapitány a 18. rövidpályás úszó országos bajnokságon Kaposváron 2022. november 17-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Anikó

Sós Csaba kimondta Milák Kristófról, amit senki sem szeretne hallani: a párizsi olimpiát el lehet felejteni

Az úszóválogatott szövetségi kapitánya szerint bármennyire tehetséges az edzéseket háromnegyed éve kerülő olimpiai bajnok, nem maradt már elég idő a felkészülésre.

Sós Csaba, az úszóválogatott szövetségi kapitánya a Sport TV Mai helyzet című műsorában megerősítette, hogy továbbra sem tudnak kommunikálni az olimpiai bajnok klasszissal, de a szövetség nem rendőrség, hogy üldözőbe vegye őt. Az edzésekkel hónapok óta felhagyó Milák Kristóf gyakorlatilag kizárta az életéből az uszodai világot, sem az edzőjével, sem a szövetség embereivel nem tartja a kapcsolatot – írja a magyarnemzet.hu.

"Nem tudja senki, egy ilyen semmilyen helyzetben vagyunk, de nem rendőrök vagyunk mi, könyörgöm. Nekünk egy célunk van, hogy jöjjön vissza ez a nagyon tehetséges fickó" – mondta a kapitány.

Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszó az áprilisi ob után kezdte elhagyni az edzéseket, majd kihagyta az év fő versenyét, a fukuokai világbajnokságot. Az eredeti terv az volt, hogy szeptembertől elkezdi a felkészülést a jövő évi párizsi olimpiára, és bár a megbeszélt időpontban jelentkezett az edzőjénél, Virth Balázsnál, a munka hamar újra véget ért. Azóta nem edz, és nem nyilatkozik.

"Meggyőződésem, hogy vissza fog jönni. Hogy mikor, azt nem tudom megmondani, és

szerintem a párizsi olimpiát felejtse el mindenki Milákkal kapcsolatban.

Bármennyire is esetleg ő azt sugallja vagy gondolja. Nézzük meg, hol tartanak az ellenfelek! Ez nem úgy van, hogy idejövök, és fél év, bármilyen tehetséges. De van benne még olimpia, ha ő úgy gondolja, és folytatni akarja" – jelentette ki a szövetségi kapitány.

Sós Csaba azt ugyanakkor nem zárta ki, hogy Milák bárkit képes meglepni, nála tényleg minden benne van a pakliban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×