eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
ARRESTED AND HANDCUFFED MAN ON THE STREET NEXT TO A CAR. REAR VIEW.
Nyitókép: Rafa Jodar/Getty Images

Az egyik legkeresettebb bűnözőt fogták el a Zala vármegyei rendőrök

Az 53 éves férfi az ország 50 legveszélyesebb bűnözőinek egyike.

A rendőrök Szentpéterúron, december 20-án hajnalban fogták el O. Ernőt. Az 53 éves férfit szexuális kényszerítés miatt többéves börtönbüntetésre ítélték, de ő ahelyett, hogy bevonult volna a bv-be, elmenekült - írja a police.hu.

Két hónapos nyomozás eredményeként sikerült kideríteni: a férfi a zalai faluban bujkál, de azt nem nem, hogy pontosan melyik házban. Így a nyomozók és a felderítők a helyi MEKTA-egységgel, valamint a KR bevetési egységeivel és a Bevetést Támogató Osztály munkatársaival közösen több lakóingatlanba kopogtattak be egyszerre. Az esetleges menekülési útvonalak miatt még a faluból kivezető utakat is lezárták.

A körözött férfi első felszólításra kijött az egyik házból, és látva a rendőri erőket nem is próbálkozott az ellenállással. A rendőrök megbilincselték, majd a Zala Vármegyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Címképünk illusztráció

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×