eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Nyitókép: Unsplash

Búcsúzik a Microsoft Office egyik programja

Kivezeti kiadványszerkesztő szoftverét, a Publishert a Microsoft, azonban jócskán hagynak időt búcsúzkodni, és bizonyos funkciói máshol élhetnek tovább.

2026-ban szűnik meg végleg a kiadványszerkesztő program. Csupán egy bejelentést tettek közzé erről a támogatási oldalukon – írja a Neowin cikke alapján a hvg.hu.

A bejelentésben a vállalat közli, hogy a jövőben máshová szeretnék helyezni a fókuszt, és a funkciók zöme már elérhető más programokban (Word, PowerPoint), ráadásul a jövőben bővíteni is tervezik a Publisher-szerű lehetőségek körét.

Ám, mint írja a lap, van idő az átállásra, a szoftvercsomagból 2026 októberében tűnik el a program, ami egyébként csak Windows alatt volt futtatható, a macOS-re készült csomagnak soha nem is volt része.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×