eur:
387.28
usd:
359.26
bux:
69302.32
2024. május 13. hétfő Imola, Szervác

Szávay szakított edzőjével

Több esztendős együttműködést lezárva Szávay Ágnes, a legelőkelőbben rangsorolt magyar teniszező szakított edzőjével, Kuhárszky Zoltánnal.

"Ági és edzője kölcsönösen döntöttek úgy, hogy elválnak útjaik, és a jövőben külön fognak dolgozni" - olvasható a rangsorban 25. magyar játékos honlapján.

Kuhárszky Zoltán két éve edzi Szávayt, de már nyolc esztendeje segíti a magyar teniszező előrehaladását.

"Kapcsolatunk nem fog megszakadni, továbbra is segítek Áginak bármikor tanácsra van szüksége. Áginak megvan a tudása ahhoz, hogy a legjobb 10-ben legyen, és hiszek abban, hogy hamarosan eléri a célját" - mondta Kuhárszky Zoltán.

Szávay Ágnes az ausztrál nyílt teniszbajnokság első fordulójában három szettben kikapott a világranglistán 95. kazah Galina Voszkobojevától, így elbúcsúzott az egyesek versenyétől.

Címlapról ajánljuk
Válságos helyzetben az osztrák egészségügy, drámai számok érkeztek

Válságos helyzetben az osztrák egészségügy, drámai számok érkeztek

Az ausztriai egészségügyi ellátás drámai helyzetének oka elemzések szerint az érvényben lévő "kétosztályos" rendszer. Ebben a betegek maguk dönthetnek arról, hogy a biztosítóval szerződésben álló orvosokat választják (Vertragsarzt), vagy pedig az ilyen szerződéssel nem rendelkező, egyfajta magánellátást biztosító (Wahlarzt) orvosok iránt táplálnak nagyobb bizalmat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.13. hétfő, 18:00
Csicsmann László
Közel-Kelet szakértő, a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×