eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Rituális gyilkosságnak esett áldozatul az énektanár Thaiföldön

Rituális gyilkosságként nyomoz a rendőrség egy brit férfi halála ügyében. A zenetanárt a saját házában gyilkolták meg brutálisan Thaiföldön. Egy animista hegyi törzs tagjai között keresik a tettest.

Egy fakancsóval szétverték a fejét, elvágták a torkát, majd a zongoratakaróval megfojtották saját otthonában az 56 éves David Cripsnek, aki a Thaiföldön élő brit közösség prominens tagja volt. Õ vezette Chiang Mai városában a kórust is.

A rendőrség szerint a gyilkos a Shan nevű, a thai-burmai határ térségében élő animista hegyi törzs tagja volt. Az elkövető lelkeket hívott segítségül ahhoz, hogy elmenekülhessen.

Ráadásul összetörte a lámpát, mivel a törzs abban a hitben él, hogy így megakadályozhatják a rendőrség munkáját. Ha ugyanis nincs fény, a lelkek nem látják őket, és így nehezebb őket elkapni. Ez a hit az elektromosság bevezetése óta is megmaradt, egyes hegyi falvakban egyenesen megakadályozták az áram bevezetését

Crisp állítólag gyakran látogatott homoszexuális bárokat, és kedden egy másik férfivel tért haza, akit azóta nem láttak. Amikor csütörtök reggel megtalálták a holttestét, Crisp már legalább 24 órája halott volt.

Címlapról ajánljuk

Gázszámlapara - fontos határnapon vagyunk túl

Mindössze két nap volt májusban Budapesten, amely fűtési szempontból nem számított nyárnak, azaz azokra a napokra járt volna csak kedvezményes gáz a fogyasztóknak. Kiszámoltuk azt is, hogy nagyjából mennyi köbméter támogatott gáz jár még július 31-ig. A meleg tavasz ugyanis kicsit bekevart a 20 éves jelleggörbébe.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 17. 21:56
×
×
×
×