eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Szeles Mónika vallomása: kilenc évig szenvedtem a szörnyű kór miatt

Először beszélt nyilvánosan arról Szeles Mónika, hogy kilenc éven keresztül milyen harcot folytatott, hogy legyőzze súlyos evési rendellenességét. A 35 éves egykori teniszsztár problémái akkor kezdődtek, amikor nagy riválisa, Steffi Graf egyik rajongója megkéselte.

A ma 35 éves Szeles Mónika korábban soha nem beszélt arról, milyen messze ható és súlyos következményei voltak annak a késes támadásnak, amelyet 1993-ban követett el ellene Steffi Graf egyik rajongója.

Mint kiderült, a teniszsztár ez után kezdett el szinte megszállottan enni, és a helyzet tovább romlott, miután édesapja 1998-ban meghalt. "Magányos voltam, és csak ettem, ettem; az étel lett a legjobb barátom. Az evésbe menekültem, mert nem tudtam megoldani a problémáimat; így próbáltam megbirkózni a stresszel" - vallotta be.

Szeles, aki a floridai Sarasotában él, 2003-ra 15 kilót hízott, mégsem tudta abbahagyni az evést, pedig keményen próbálkozott. A sikert végül a tavalyi év hozta el számára, amikor részt vett a Szombat esti lázhoz hasonló amerikai tévéműsorban.

A zsűri tagjai nem túl finoman felemlegették a túlsúlyát - és bár ez nagyon rosszul esett neki, arra jó volt, hogy kellő lelki erőt gyűjtsön, és abbahagyja az evést. "Sokat sírtam, de megérte" - mesélte az egykori teniszsztár.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 19:45
×
×
×
×