eur:
394.07
usd:
365.02
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Balesetet szenvedett az U21-es válogatott hátvédje

Szerencsés kimenetelű közlekedési balesetet szenvedett Kádár Tamás, az U21-es labdarúgó-válogatott hátvédje péntek este.

A Newcastle védője az olaszok elleni, Győrben 2-0-ra megnyert Európa-bajnoki selejtező után szüleivel Veszprém felé tartott, amikor a 82-es főúton, Veszprémvarsány után egy vaddisznócsordába csapódott kocsijuk, ráadásul hátulról is beléjük ütköztek. Senki nem sérült meg, a jármű viszont totálkáros lett.

Kádár a pepsifoci.hu oldalnak elmondta: ő a hátsó ülésen utazott, az autót édesapja vezette.

"Beszélgettünk az autóban, és a sötétben én semmit nem észleltem, csak egy nagy csattanást, sikítást, kiabálást hallottam. A légzsákok kinyíltak, az autó füstölni kezdett, így igyekeztünk mindannyian minél előbb elhagyni. A legnehezebben édesanyám tudott kiszállni a felfújódó légzsák miatt. Utólag kiderült, hogy két vaddisznót is eltaláltunk, és az volt a szerencsénk, hogy a motorháztetőről nem a szélvédő felé csapódtak. Nagyon megijedtünk, de utólag átgondolva a dolgokat még olcsón megúsztuk annak ellenére is, hogy az autó totálkárosra tört. A legfontosabb, hogy senkinek nem lett semmi baja. Az már csak az autómentőben jutott eszünkbe, hogy péntek 13-án történt mindez" - nyilatkozta az internetes lapnak Kádár.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.

MNB: megnőtt a forint inflációra gyakorolt hatása

A korábban vártnál mérsékeltebb növekedés, alacsonyabb, de az év közben kissé emelkedő infláció vár a magyar gazdaságra az idén – derül ki a Magyar Nemzeti Bank inflációs jelentéséből, amely 2025-re vetíti előre a 3 százalékos inflációs cél elérését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×