eur:
388.3
usd:
360.39
bux:
69016.26
2024. május 9. csütörtök Gergely

Ajándék karácsonyra: túlélő csomag, tűzjelző, elsősegély tanfolyam...

Túlélő csomagot, tűzoltó készüléket, füstjelzőt javasol karácsonyi ajándéknak az Egyesült Államok vészhelyzeti hivatala.

A szövetségi ügynökség - a US Federal Emergency Management Agency - a fenyő alá valónak tart elsősegély-tanfolyamra szóló utalványt, összecsukható létrát, elemlámpát, méghozzá minden mennyiségben. Talán a túlélő csomaggal jár a legjobban a megajándékozott, abban kap három napra elég vizet, élelmet, amivel bőven kihúzhatja az ünnep végéig.

A hivatal elismeri, hogy egy "poroltó" nem az első dolog, amely az ember eszébe jut lehetséges karácsonyi ajándékként, de annak, akinek egyébként megvan mindene, tökéletes meglepetés. És akár az életét is megmentheti.

A FEMA javasolja azt is, hogy a karácsonykor érdemes tervet kidolgozni egy esetleges katasztrófa esetére, mert akkor biztosan együtt van az összes családtag.

Címlapról ajánljuk
Hszi Csin-ping: Kína támogatni fogja Magyarországot, hogy nagyobb szerepet játsszon az EU-ban

Hszi Csin-ping: Kína támogatni fogja Magyarországot, hogy nagyobb szerepet játsszon az EU-ban

Orbán Viktor miniszterelnök délután fogadta a Kínai Népköztársaság elnökét, Hszi Csin-pinget. A tárgyalások után az előzetes hírek szerint mintegy másfél tucat megállapodást írtak alá, majd pedig sajtónyilatkozatot tett a két vezető.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.10. péntek, 18:00
Such György a Magyar Jégkorong Szövetség elnöke
Erdély Csanád a magyar jégkorong-válogatott csapatkapitánya
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×