eur:
394.08
usd:
364.99
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Babos feljutott a főtáblára a monterreyi tenisztornán

Feljutott a 32-es főtáblára Babos Tímea a mexikói Monterreyben zajló 500 ezer dollár összdíjazású keménypályás női tenisztornán, miután a selejtező harmadik, utolsó fordulójában három játszmában legyőzte az ukrán Katerina Bondarenkót.

A viadal honlapja szerint a világranglistán 90., 21 éves magyar versenyző - aki 2012-ben megnyerte a tornát - nagy csatában hozta az első szettet, ám utána simán elveszítette a másodikat. A döntő játszmában 4:3-nál elvette a 2009-es US Openen negyeddöntős, jelenleg világranglista-177. Bondarenko adogatását, aki azonban visszabrékelt. 5:4-nél aztán megint Babosé volt a rivális adogatójátéka, így végül 2 óra 10 perc alatt hozta a mérkőzést.

Eredmény, selejtező, 3. (utolsó) forduló:
Babos Tímea (4.)-Katerina Bondarenko (ukrán) 7:5, 2:6, 6:4

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.

MNB: megnőtt a forint inflációra gyakorolt hatása

A korábban vártnál mérsékeltebb növekedés, alacsonyabb, de az év közben kissé emelkedő infláció vár a magyar gazdaságra az idén – derül ki a Magyar Nemzeti Bank inflációs jelentéséből, amely 2025-re vetíti előre a 3 százalékos inflációs cél elérését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×