eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Hol található az Infostart app?

Ne keresse, az infostart app, avagy infostart alkalmazás helyett sokkal egyszerűbb megoldást kínálunk ahhoz, hogy egyetlen kattintással elérje híreinket és az InfoRádió adását a mobiltelefonján vagy tabletjén.

Az Infostart fejlesztésekor első számú szempont volt az, hogy mobileszközökön is korlátlanul elérhetők legyenek híreink, hang- és képanyagaink. Ezért úgy terveztük meg, hogy a telefonok böngészőiben is egyedi külsővel jelenjen meg a portál, és a beépített, az InfoRádió hallgatását lehetővé tevő lejátszó, és könnyen olvasható legyen minden megjelenő tartalom.

Ennek megfelelően néhány mozdulattal önálló parancsikon hozható létre a mobiltelefon vagy a tablet főképernyőjén, és onnantól bármikor egyetlen érintéssel eléri az Infostart címlapját, és olvashatja a legfrissebb cikkeinket. A parancsikon létrehozása csak néhány másodperc.

Ha iPhone-t vagy Ipadet használ, akkor a Safari böngészőben a www.infostart.hu cím beírásával nyissa meg az Infostartot, majd kattintson az alsó Megosztás ikonra. A megjelenő ablakban le kell görgetni a Hozzáadás a főképernyőhöz feliratig, amelyre rákattintva már csak a Hozzáadás parancsot kell megnyomni, és kész van az új Infostart-ikon a telefonunk főképernyőjén.

Androidos eszközön a Chrome böngészőben a www.infostart.hu cím beírásával nyissa meg az Infostartot, majd a jobb felső sarokban lévő három pontra kattintva a felugró menüből válassza ki a Kezdőképernyőre feliratot.

Ha erre rákattint, majd a Hozzáadást választja, akkor egy ikon keletkezik az Infostart logójával a főképernyőn, amit bárhová elhelyezhet, és könnyedén eléri honlapunkat.

A képen egymás mellett látható a két lépés.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×