eur:
395
usd:
370.83
bux:
65362.97
2024. április 19. péntek Emma
Egy nő padon ül a balatonfüredi Tagore sétányon az őszi napsütésben 2020. október 20-án.
Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

Élvezze a jó időt, mert jön a hó és a havas eső! - előrejelzés

A jövő héten pedig egyre mozgalmasabb lesz az időjárásunk.

A mediterrán ciklon alakítja a Kárpát-medence időjárását. Ennek hidegfrontja a Finn-öböltől délre húzódik, szombat este viszont már a Kárpát-medencét is eléri.

Az éjszaka képződött köd és alacsonyszintű rétegfelhőzet szombaton gyorsan megszűnik, és estig túlnyomóan derült, napos, száraz időben lesz részünk. Akkor észak felől felhősödés kezdődik, de számottevő csapadék nem valószínű. Az északnyugati, nyugati szél megélénkül, helyenként megerősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 14 fok között alakul - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.

Vasárnap általában közepesen vagy erősen felhős lesz az ég. Helyenként zápor, havas eső zápor, főleg északon, északkeleten, illetve a hegyekben néhol hózápor is várható. Az északnyugati, nyugati szél többfelé megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet döntően -3 és +2 fok között várható, de az északi völgyekben hidegebb is lehet. Délutánra 3 és 11 fok közé emelkedik a hőmérséklet, délnyugaton mérhetik a magasabb értékeket.

A jövő héten mozgalmas időjárásunk lesz, eső, hó, havas eső is várható különböző hullámokban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Izrael megtámadta Iránt - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Izrael megtámadta Iránt - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Péntekre virradóra megtörtént Izrael válaszcsapása Irán ellen, ennek hatására komoly esést láthattunk az Ázsiai piacokon, és kilőttek a nemesfémek, valamint az olaj is. Ezt követően az európai és amerikai tőzsdéken ugyan a kezdeti aggodalmakat követően nagyobb esés volt várható, a nyitásra azonban jelentősen javult a hangulat. Alapvetően az egész héten rossz hangulat uralkodik a világ tőzsdéin, az izraeli válaszcsapást már beárazták egy bizonyos mértékig a piacok.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×