eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik
A győztes FTC csapata a BENU férfi vízilabda Magyar Kupa döntőjében játszott A Híd-VasasPlaket - FTC-Telekom mérkőzés végén a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában 2023. szeptember 3-án. A Ferencváros 11-6-ra nyert a Vasas ellen, így címét megvédve, sorozatban hatodszor hódította el a trófeát.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Férfi vízilabda BL - Fölényes győzelemmel lett csoportelső a Ferencváros

A Ferencváros hazai környezetben lehengerlő játékkal, 20-6-ra nyert a szerb Crvena zvezda ellen a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek 5. fordulójában.

A magyar bajnok és kupagyőztes zöld-fehérek ezzel a csoportelsőségüket is bebiztosították. A Ferencváros az első csoportkör zárófordulójában, december 5-én a horvát Jadran Split vendégeként ugrik medencébe.

Férfi Bajnokok Ligája, csoportkör, 5. forduló, C csoport:

FTC-Telekom Waterpolo - Crvena zvezda (szerb) 20-6 (4-3, 5-1, 5-0, 6-2)

A magyar csapat gólszerzői: Vigvári Ve., Mandic, Molnár E. 3-3, Argiropulosz, Jansik Sz., Varga Dé., 2-2, Di Somma, Nagy Ád., Nagy Á., Merkulov, Fekete 1-1

Az FTC százszázalékos mérleggel, már biztos továbbjutóként látta vendégül szerb riválisát a Komjádi Uszodában.

Nyéki Balázs tanítványai az első perctől kezdve óriási fölényben vízilabdáztak, kedvükre szerezték a gólokat és védekezésben is remekeltek. A hazaiaktól minden mezőnyjátékos gólt szerzett, egy másodperccel a vége előtt Fekete Gergő volt az utolsó feliratkozó.

Címlapról ajánljuk
Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.

Már itthon is megvásárolható egy új eszköz, ami nagyon hasznos a cukorbetegeknek

A szenzor a könnyen megoldható beültetést követően folyamatosan adatokat szolgáltat arról, hogy pontosan mennyi glükóz van a szervezetben. Kis János Tibor diabetológus szakorvos az InfoRádióban elmondta: az ujjbegyes méréssel szemben az okostelefonnal összekapcsolható szenzor 1–5 percenként mér, és naponta 288–1440 eredményt mutat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×