Bűnügyek

Régóta körözött bűnözőket fogtak el

2012. április 30., hétfő 13:35     InfoRádió / MTI
    Kinyomtatom Elküldöm Betűméret + -
Kommandósok fogtak el két budapesti férfit, akiket különböző szervek már négy éve köröztek különféle bűncselekmények, illetve jogerős börtönbüntetése megkezdése miatt - számolt be a múlt héten tartott akcióról a Budapesti Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatója.
 

1

Fülöp Valter elmondta: pénteken egy XII. kerületi étteremben, ebéd közben fogták el azt a férfit, aki svéd személyazonosságú okmányokkal bujkált a hatóságok elől. A férfit négy különböző szerv körözte csalás és egyéb más bűncselekmények miatt.

Szintén pénteken, Kunszentmártonban a Terrorelhárítási Központ segítségével fogták el azt a férfit aki már négy éve bujkált a hatóságok elől a jogerősen kiszabott két, illetve négy éves börtönbüntetése miatt. A férfit kábítószer-terjesztés, hivatalos személy elleni erőszak és közúti veszélyeztetés miatt ítélték el, és mivel egy agresszív, súlyos bűncselekményt elkövető férfiról volt szó, ezért kérték a terrorelhárítók segítségét az elfogásához - mondta az ezredes, hozzátéve, mindkettőjüket átadták a büntetés-végrehajtási intézetnek.

 
> időjárás
> aréna Aréna podcasting Aréna videók 2015.02.27. Péntek, 18:00
2015.02.27. Péntek, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet vezetője és Tóth Csaba, a Republikon Intézet stratégiai igazgatója
 
> Hallgassa meg az Aréna korábbi adásait
> Nézze meg az Aréna korábbi adásait
> 24 óra > 48 óra > 1 hét
BBC Front page
BBC News is editorially independent. Its appearance on this site should not be taken as an endorsement.

Add a Startlaphoz