eur:
393.29
usd:
367.55
bux:
65939.26
2024. április 23. kedd Béla

"Készülj a halálra!" - pólófelirat okozott riadalmat a repülőn

Egy mesefilmből származó idézet okozott riadalmat egy repülőjáraton Új-Zéland felett. "A nevem Inigo Montoya. Megölted az apám. Készülj a halálra!" - ez állt a pólón, amelyet egy férfi viselt.

A fenyegetés A herceg menyasszonya (The Princess Bride) című amerikai filmben hangzik el. A film még 1987-ben készült, és nem aratott hatalmas mozisikert, házimozis változata viszont igen népszerűvé vált. Emiatt a repülő utasai között akadtak, akik ismerték, és ők nem törődtek vele, viszont voltak, akik azt hitték, véres leszámolásra készül a pólós utas.

Az aggódó utasok szóltak a veszélyről a személyzetnek, amely megkérte a pólós férfit, hogy ha teheti, öltözzön át, mert néhány utastársára a frászt hozta. A póló azonban maradt, mert a férfinál nem volt váltás ruha. A stewardess azt mondta, hogy hoz neki valamit, ám végül nem tette, mert sikerült megbeszélni a félreértést a félős utasokkal.

A légitársaság szóvivője az esetről azt mondta, hogy a cégnek vannak öltözködési előírásai az utasokra vonatkozóan is, külön kitérve a sértő és fenyegető jelmondatokra - adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Jelentési nagyüzem a tőzsdéken, a Teslára szegeződnek a szemek

Jelentési nagyüzem a tőzsdéken, a Teslára szegeződnek a szemek

Hangulatjavulással indult a hét a tőzsdéken, tegnap világszerte felpattantak a tőzsdék a korábbi hetekben tapasztalt esés után. A momentum a mai nap is úgy tűnik, hogy kitart, hiszen Ázsiában is nagyrészt emelkedtek a vezető részvényindex és Európában is határozott emelkedést lehet látni, valamint az USA-ban is folytatódik az erősödés. Közben felpörögtek az események mind makrogazdasági, mind gyorsjelentési fronton: itthon az MNB kamatdöntést tartott, és a nap folyamán sorban érkeztek a BMI adatok Európából és az Egyesült Államokból; közben a befektetők a vállalati gyorsjelentésekre figyelnek, a Spotify árfolyama például nagyot ugrott a vártnál jobb eredmények után, de a zárás után érkezik majd a Tesla is, amelyről még a jelentést megelőzően technikai elemzést készítettünk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×