eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Előzetesben a 4-es főúton autókat kővel megdobáló sofőr

Előzetes letartóztatásba helyezte a Nyíregyházi Járásbíróság azt a férfit, aki személyautójából kővel dobálta a vele szemben közlekedő autókat a 4-es főúton - közölte a Nyíregyházi Törvényszék sajtószóvivő-helyettese hétfőn az MTI-vel.

Toma Attila elmondta, hogy a férfit a közlekedés biztonsága elleni bűntettel és más bűncselekményekkel gyanúsítják.

A bíróság álláspontja szerint tartani lehet attól, hogy a gyanúsított szabadlábon hagyása esetén újabb cselekményeket követne el, ezért szükségesnek látta a kényszerintézkedés elrendelését - tette hozzá a szóvivő-helyettes.

A rendőrség korábbi közlése szerint a 39 éves kisvárdai férfi a 4-es főút Nyíregyháza-Kisvárda közötti szakaszán éjszakánként saját autójából hajított követ a szemközti sávban közlekedő járművekre. November közepe óta több mint húsz betört szélvédőről, illetve megrongált karosszériáról tettek bejelentést a rendőrségen autósok, akik gyakran nem is tudták, mi történt. Csak a szerencsének volt köszönhető, hogy senki sem sérült meg.

A férfit végül kamerákkal felszerelt autó segítségével sikerült elfogniuk a rendőröknek, éppen akkor, amikor szombatra virradó éjjel az egyik jelzés nélküli szolgálati gépkocsit megelőző autó visszapillantó tükrét törte be a dobáló.

A gyanúsított megpróbált elmenekülni, de a rendőrök elfogták és megbilincselték. Autójának ajtajában a rendőrök mintegy tíz követ találtak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×