eur:
395.77
usd:
372.85
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Az Emmiben maradnak a jelenlegi államtitkárok

Az emberi erőforrások minisztere az egy éves kormányzati munka júliusi értékelése után is a jelenlegi államtitkárokkal akar tovább dolgozni.

Balog Zoltán erről egy keddi, budapesti sajtóbeszélgetésen egy kérdésre válaszolva azt közölte, nem tervez változtatást az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) államtitkári karában.

A miniszter azt mondta, alapvetően elégedett államtitkárai munkájával, és biztos abban, hogy tárcájánál államtitkári szinten mindenki a helyén marad.

Arról beszélt, ahogy Orbán Viktor miniszterelnök, úgy ő sem szól bele abba, hogy ki kivel dolgozik, mert az azt vezető felelősségének tekinti. Jelezte, így az államtitkárai is szabadon dönthetnek arról, kik legyenek a helyettes államtitkáraik. Közölte továbbá, még a nyáron minden államtitkárával személyesen leül majd, hogy az adott területek jövőbeni működését átbeszéljék.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 19. 05:00
×
×
×
×