eur:
394.05
usd:
365.7
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
A behavazott Lánchíd 2019. január 8-án este.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

A legjobbak között versenyez Budapest

Ismét a legjobb 20 között versenyez Budapest a legjobb európai úti cél címért, január 15. és február 5. között bárki szavazhat a magyar fővárosra – mondta Bán Teodóra, a Szabad Tér Színház Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója.

Bán Teodóra elmondta: szeretnék, ha az első 10-ben végezne a magyar főváros, de akár az első hely is reális álom lehet.

Budapest tavaly – először indulva a versenyen – a 8. helyet érdemelte ki – tette hozzá az ügyvezető igazgató, aki abban bízik, hogy

a város turizmusának fejlődése és népszerűségének növekedése jó eredményt hoz a megmérettetésen.

Az ilyen listákon történő szereplés, előkelő helyezés értéknövelést és a város vonzerejének fokozódását jelenti. Minél több vendég, minél több éjszakát tölt el Budapesten, annál magasabb lesz a költések száma és összege.

A verseny január 15-e és február 5-e között zajlik. Amennyiben a legjobb 10 közé jut a főváros, az illetékesek kapnak egy felszólítást, hogy igyekezzenek még több, szavazattal rendelkező csoportot elérni.

Bán Teodóra kér mindenkit, hogy a www.budapestinfo.hu weboldalon szavazzon Budapestre.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×