eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Az 2014-ben fölavatott Groupama Aréna labdarúgó pályájának és 23 704 ülőhelyet tartalmazó lelátójának részlete a főváros IX. kerületében, az Üllői úton. A stadion 2015-ben elnyerte A világ legjobb új sporthelyszíne elnevezésű rangos minősítő díjat a The Stadium Business Awardson.
Nyitókép: MTVA/Jászai Csaba

Magyar tagjai is lesznek a női BL-döntő bírói csapatának

Kulcsár Katalin és Török Katalin személyében két magyar tagja is lesz a budapesti Groupama Arénában május 18-án sorra kerülő női labdarúgó Bajnokok ligája döntőjén közreműködő bírói csapatnak.

Az európai szövetség (UEFA) bejelentése szerint a 38 éves orosz Anasztaszija Pusztovojtova vezeti majd a Barcelona-Olympique Lyon találkozót, amelyen asszisztense a szintén orosz Jekatyerina Kurocskina és a román Petruta Claudia Iugulescu lesz. Kulcsár Katalin negyedik játékvezetőként tevékenykedik majd, míg Török Katalint tartalék asszisztensnek jelölték ki.

Ez lesz az első olyan női BL-döntő, amelyet önállóan, és nem a férfi sorozat fináléjának helyszínén rendeznek meg.

A május 18-án 18 órakor kezdődő összecsapásra a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, vagy személyesen országszerte a Ticket Express jegyirodákban lehet belépőket vásárolni 700 forintos áron.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×