eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
A Kiemelt Kormányzati Beruházások Központja Nonprofit Zrt. (KKBK) által közzétett fotó a Puskás Aréna belső teréről 2019. október 27-én. Az új létesítmény, amely a futballmérkőzések mellett többek között koncertek, világkongresszusok rendezésével a turizmust is növeli majd, a korábbi Népstadion helyén épült fel két és fél év alatt, részben hasznosítva annak elemeit. A Puskás Arénát a Magyarország-Uruguay barátságos mérkőzéssel avatják fel november 15-én.
Nyitókép: MTI/KKBK

Szuperkupa: szerdáig lehet jelentkezni jegyért

Elindult a jegyértékesítés a labdarúgó európai Szuperkupa-mérkőzésre, amelyet szeptember 24-én rendeznek Budapesten.

A magyar szövetség honlapjának beszámolója szerint a Bajnokok Ligája-győztes német Bayern München és az Európa-ligában címvédő spanyol Sevilla FC találkozójára kizárólag az európai szövetség (UEFA) hivatalos oldalán lehet leadni a jegyvásárlási igényeket szerdán 18 óráig. Amennyiben az igénylések száma meghaladja a rendelkezésre álló belépők számát, az UEFA sorsolással határoz arról, kik vásárolhatnak.

Az UEFA augusztus végén döntött arról, hogy nézők előtt rendezik meg a meccset, valamint arról is, hogy a Puskás Aréna teljes nézőtéri kapacitásának harminc százalékát lehet felhasználni a 21 órakor kezdődő találkozón.

Ez azt jelenti, hogy több mint 10 ezer semleges szurkoló foglalhat helyet a lelátókon. A belépőket 30, 60 és 120 euróért lehet majd megvásárolni. Egy személy egy árkategóriában legfeljebb két jegyet igényelhet.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×