eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Nyitókép: Pixabay

Megtépázta a koronavírus az AC Milant is

Nemcsak a Juventusnak, hanem az AC Milannak is lesznek hiányzói a koronavírus-járvány miatt a két csapat szerdai (mai) rangadóján.

A legutóbbi tesztelés során két játékosnál, a támadó Ante Rebicnél és a középpályás Rade Krunicnál kimutatták a fertőzöttséget. Rebic legutóbb, a Benevento elleni 2-0-s győzelem alkalmával két gólpasszt adott, azt megelőzően pedig, a Lazio felett aratott 3-2-es sikerből egy góllal és egy gólpasszal vette ki a részét. Krunic is rendszeresen szerephez jut a csapatban, a mostani idény során 12 mérkőzésen lépett pályára.

Tünetei egyik játékosnak sincsenek, de otthoni karanténban maradtak, ahol szerdán újabb tesztelésen estek át.

A többi labdarúgó vizsgálata negatív eredményt hozott.

A címvédő torinóiaknál Alex Sandro és Juan Cuadrado produkált pozitív tesztet.

A veretlenül éllovas, ám több játékosát, köztük a sérült Zlatan Ibrahimovicot nélkülöző Milan 20.45-től mérkőzik meg otthon a tízpontos hátránnyal ötödik Juventusszal, melyben a koronavírusosok mellett az ugyancsak sérült Álvaro Morata sem léphet pályára.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×