eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi
Saint-Mars-La-Reorthe, 2018. július 4.Az eltiltással fenyegetett, négyszeres Tour de France-győztes, brit címvédő Christopher Froome, a Sky csapat versenyzője sajtótájékoztatót tart a franciaországi Saint-Mars-La-Reorth településen 2018. július 4-én. A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) felmentette a doppingvádak alól Chris Froome-ot, akinek indulásába a szervezők is beleegyeztek, így részt vehet a július 7-én rajtoló 105. Tour de France profi országúti kerékpáros körversenyen. (MTI/EPA/Yoan Valat)
Nyitókép: MTI/EPA/Yoan Vala

Chris Froome kihagyja a Tourt

Nem indul a jövő szombaton rajtoló Tour de France országúti kerékpáros körversenyen a négyszeres győztes.

A 38 esztendős brit bringás nem szerepel az Israel-Premier Tech pénteken bejelentett nyolcfős keretében, ugyanakkor célként tűzte ki, hogy jövőre visszatérjen a sportág legnagyobb versenyére. Froome a négy Tour-győzelme mellett a Vuelta a Espanán kétszer, a Giro d'Italián egyszer diadalmaskodott, de 2019-ben súlyos balesetet szenvedett, azóta nem tudta ismét elérni korábbi csúcsformáját.

Az izraeli csapat egyik tagja a Tour de Hongrie 2019-es győztese, a lett Krists Neilands lesz. A francia körverseny július első napján Bilbaóból indul és július 23-án - a hagyományoknak megfelelően - Párizsban, a Champs-Élysées-n zárul.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Szombaton kiderült, hogy Donald Trump újbóli megválasztása esetén a NATO-tagállamokat arra kényszerítené, hogy védelmi kiadásaikat a GDP 3 százalékára emeljék, reagálva ezzel az Oroszország és Kína jelentette fenyegetésekre, miközben az Ukrajnának nyújtott támogatást nem számítaná bele ebbe a keretbe. Eközben a G7 országok vezetői tárgyalásokat folytatnak egy olyan javaslatról, amelynek értelmében Ukrajnának 50 milliárd dollár értékű segélyt nyújtanak, amit az Európában befagyasztott orosz vagyonból származó nyereségből finanszíroznának. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×