eur:
395.04
usd:
366.09
bux:
65602.36
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Feczkó Tamás, a Diósgyőr-Vasgyári Testgyakorlók Köre, a DVTK labdarúgócsapatának új vezetőedzője a DVTK Stadionban, Miskolcon 2019. szeptember 4-én.
Nyitókép: MTI/Vajda János

Máris megvan a Kisvárda új edzője

A labdarúgó NB I-ben 12 forduló után utolsó helyen álló Kisvárda a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy Feczkó Tamás lett a csapat vezetőedzője.

Házon belül talált utódot a posztjáról kedden lemondó Mátyus János helyére a Kisvárda. Az NB I sereghajtójának kispadjára ebben a szezonban már a negyedik vezetőedzőként Feczkó Tamás ülhet le. A 3. forduló után menesztett Milos Kruscsics helyére ideiglenesen kinevezett Gerliczki Máté munkáját szeptember elején vette át Mátyus János, akinek hat bajnoki mérkőzésen egy győzelem és öt vereség volt a mérlege, a Magyar Kupában pedig két sikerrel megvívott párharc a Pilis és az Union ellen – derül ki a közleményből.

Feczkó Tamás a magyar élvonalban korábban az MTK-nál és a Diósgyőrnél vállalt munkát. Legutóbb a 2021-22-es szezonban dolgozott vezetőedzőként, akkor a másodosztályú Nyíregyházát irányította.

„Az idő szűkössége és a helyzet súlyossága miatt házon belüli megoldást választunk a vezetőedzői szerepkör betöltésére. A klubunknál egy ideje tevékenykedő, az akadémiai fejlesztési területért felelős Feczkó Tamást bízzuk meg a teendőkkel, ő korábban több klubnál vállalt és sikerrel teljesített tűzoltó tevékenységet, igazán testhezálló számára a feladat. Az elmúlt időszakban volt rálátása a csapatunkra, jelen volt a mérkőzéseinken, csaknem teljesen ismeri a teljes klubfilozófiát, ezért kézenfekvőnek tűnt, hogy a szezon végéig őt bízzuk meg a vezetőedzői szerepkör betöltésével, szerdától az edzéseket is ő irányítja" – mondta Révész Attila sportigazgató, és azt is bejelentette, hogy a következő öt mérkőzésen ő lesz az új szakvezető segítője.

Érdekesség, hogy az élvonalban ez volt a negyedik edzőcsere a mostani bajnokságban, a kisvárdai változások mellett csak a címvédő Ferencváros cserélte le Máté Csabát Dejan Stankovicra.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×