eur:
394.37
usd:
371.63
bux:
67407.86
2024. április 16. kedd Csongor
Szoboszlai Dominik, a Liverpool játékosa (j) és csapattársa, Virgil van Dijk a Tottenham Hotspur elleni mérkőzés végén az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság 2023. szeptember 30-i játéknapján Londonban. A Tottenham 2-1-re győzött.
Nyitókép: MTI/EPA/Neil Hall

Kiszámolták, hogy mennyi esélye van Szoboszlai Dominik csapatának

Szoboszlai Dominik csapatának, a Liverpoolnak 9,1 százalék az esélye arra, hogy az élen végezzen az angol labdarúgó Premier League mostani idényében - a statisztikákkal és adatfeldolgozással foglalkozó Opta szerint.

A Liverpool ezzel az eredménnyel második a bajnoki trófea aspiránsai között, ugyanis az előrejelzés szerint a Manchester City 84,6 százalékos biztonsággal megvédi címét.

A legutóbb második Arsenal esélyeit 5,6 százalékra becsüli az Opta, amely tízezer szimuláció alapján készítette el jóslatát.

Kerkez Milos együttese, a jelenleg 17. Bournemouth az elemzés szerint megőrzi Premier League-tagságát, mivel a három kieső csapat a három újonc lesz.

Címlapról ajánljuk
Egeresi Zoltán az Arénában: súlyos üzenetet kapott Erdogan, de a hatalma nincs veszélyben

Egeresi Zoltán az Arénában: súlyos üzenetet kapott Erdogan, de a hatalma nincs veszélyben

Recep Tayyip Erdogannak ez lehet az utolsó ciklusa államfőként, hiszen a török alkotmány szerint nem indulhat több alkalommal a pozícióért. 2028-tól valóban új elnöke lesz Törökországnak? Erről, valamint a március 31-i önkormányzati választások jelentőségéről is beszélt Egeresi Zoltán Törökország-kutató, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem munkatársa az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×