eur:
393.23
usd:
368.05
bux:
66001.33
2024. április 24. szerda György

Megrázó vallomás: "Ez az ember romba döntötte az álmainkat"

A Japánban megölt Lindsay Ann Hawker apja szerint lánya halálához az vezethetett, hogy túl kedvesen viselkedett mindenkivel. A férfi addig nem nyugszik, ameddig kézre nem kerül a 22 éves tanárnő gyilkosa.

Addig nem nyugszik a Japánban brutálisan megölt Lindsay Ann Hawker apja, amíg meg nem találják lánya gyilkosát. A férfi és a 22 éves angol tanárnő barátja Japánba utazott, hogy azonosítsák, majd hazaszállítsák a holttestet.

"Kedves lány volt, aki segített mindenkinek. Éppen ezért történt ez vele" - közölte a könnyeivel küszködő Bill Hawker. Hozzátette: mindig magánál fogja hordani lánya fényképét.

"Ez az ember romba döntötte az álmainkat" - mondta Ryan Gardside, aki már az esküvőt és a családalapítást tervezte Lindsay Ann Hawkerrel.

"Mint annyi más fiatal, ő is látni akarta a világot. Úgy érezte, Japánban nagyobb biztonságban lesz" - idézte fel Lisa, a meggyilkolt tanárnő testvére.

A 22 éves Lindsay Ann Hawker holttestére bizarr körülmények között bukkantak rá: a fiatal nőt egy homokkal teli kádba temették. A kádat egy Tokióhoz közeli település lakóházának erkélyén találták meg.

A lakás egy 28 éves üzletemberé, Takuja Icsihasié, akit a gyilkossággal gyanúsítanak. A férfi elmenekült otthonából, amikor a rendőrök megérkeztek.

A rendőrség szóvivője közölte: a nőt többször megütötték, mielőtt megfojtották volna. A rendőrök szerint Takuja Icsihasi már múlt kedden "becserkészte" a nőt, amikor egy vasútállomáson megszólította, majd futva követte a hazáig kerékpározó tanárnőt.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor a Szakma Sztár fesztiválon: "ha csinálsz valamit, csináld világszínvonalon, ez rám is vonatkozik"

Nehéz ugyan szerinte kisilabizálni, hogy mit hoz a jövőt, de a kormány segít abban az MKIK-val összefogásban, hogy megfelelő, korszerű, időt álló képzésben részesülhessenek a fiatalok egy veszélyes világban is - mondta a miniszterelnök egy fiatalok szakmaválasztását segítő fesztivál szónokaként.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×