eur:
386.78
usd:
355.73
bux:
68854.65
2024. május 16. csütörtök Botond, Mózes
Nyitókép: Pixabay

Felhő és szél biztosan lesz a tavasz első napján

Folytatódik az időjárási hullámvasút.

Vasárnap a nap nagy részében felhős idő lesz ugyan, de csapadék csak elvétve alakulhat ki. Délutántól viszont majd nyugat felől egyre többfelé várható csapadék, legkésőbb a Tiszántúlon ered el az eső.

A délies szelet elsősorban az Észak-Alföldön kísérhetik olykor erős széllökések. A legmagasabb nappali hőmérséklet 7 és 14 fok között valószínű.

Hétfőn a nap első felében átmenetileg csökken, majd ismét erősen megnövekszik a felhőzet. Délelőtt még többfelé várható eső, majd megszűnik a csapadék, de estétől nyugat felől újabb csapadékzóna érkezik. A délnyugatira forduló szél élénk vagy erős lesz.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 7, a legmagasabb nappali hőmérséklet általában 9 és 16 fok között valószínű, de a déli megyékben melegebb is lehet.

Címlapról ajánljuk
Megszólalt a szlovák rendőrség a Fico-merénylet ügyében

Megszólalt a szlovák rendőrség a Fico-merénylet ügyében

Teljes a hírzárlat, nem árulják el, kezdeményezték-e a merénylő letartóztatását. Arról viszont szó volt, hogy miként szivároghatott ki a felvétel, amelyen a támadó az indítékáról beszél, illetve egy álhírt is cáfoltak.

Hankó Balázs az Arénában: roppant veszélyes az új uniós felsőoktatási javaslat

Az Európai Bizottság továbbra sem válaszol a magyar kormány novemberi levélére – mondta a június végén lejáró Erasmus-megállapodás jövője kapcsán Hankó Balázs az InfoRádió Aréna című műsorában. A Kulturális és Innovációs Minisztérium felsőoktatásért, innovációért, szakképzésért és felnőttképzésért felelős államtitkára beszélt a Pannónia Ösztöndíjprogramról, a felsőoktatási bérek rendezéséről és a felvételizők számának alakulásáról is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
Ilyen még nem volt, 40 ezer pont felett a Dow Jones

Ilyen még nem volt, 40 ezer pont felett a Dow Jones

Az ázsiai piacokon pozitív hangulat uralkodott a reggeli órákban, délutánra azonban mínuszba fordult Európa, és Amerikában is csak kisebb pluszokat láthatunk a tegnapi emelkedést követően. Itthon az utolsó blue chip is közzétette első negyedéves gyorsjelentését, a Magyar Telekom a bevételek és az EBITDA jelentős növekedéséről, valamint az idei profitvárakozás megemeléséről számolt be - a jelentést követően emelkedik a Telekom árfolyama.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×