eur:
394.05
usd:
365.7
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Nyitókép: pixabay

A Viber is változtat a járvány miatt

Megemelik a csoportos hívásokban résztvevők potenciális számát, könnyítendő a járvány miatt elrendelt korlátozások alatti kapcsolattartást.

A koronavírus miatt elrendelt karantén intézkedések miatt megkétszerezi a csoportos hívásokban részt vevők lehetséges számát a Viber, így akár tízen is bekapcsolódhatnak a beszélgetésbe - írta a hvg.hu.

Céljuk, hogy "az emberek ebben a kihívásokkal teli időszakban csoportokhoz csatlakozzanak" egy biztonságos online környezetben anélkül, hogy fizikailag azonos helyen legyenek.

A Rakuten Viber növelte fejlesztési forrásait is, hogy az egyre növekvő kapcsolattartási igényeket ki tudja szolgálni.

A portál szerint hasonló bejelentést tett az elsősorban videojátékos közösségeket összefogó platform, a Discord is. A következő néhány hónapra 10-ről 50-re emelik az élő közvetítésekbe és képernyőmegosztásba bekapcsolódók létszámkorlátját.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×