eur:
387.97
usd:
360.22
bux:
69201.95
2024. május 11. szombat Ferenc
Nyitókép: pixabay

Hihetetlen tragédia történt egy vadászaton

Két kilométerről leadott lövés végzett egy férfival Újfehértón.

Egy vadra leadott lövés célt tévesztett, és egy két kilométerrel távolabb lévő embert talált el a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei település egyik sűrűn lakott utcájában – írta a Blikk. A nyugalmazott katonatiszt a lányával beszélgetett az udvaron, amikor eltalálta a lövedék.

„Épp kint ültem a kertben, amikor Pistát meglőtték. Lövést nem hallottam, csak annyit láttam, hogy a kocsi és a kerítés között fekszik valaki, de nem gondoltam, hogy ekkora a baj. Hazafelé tartottam, amikor a mentők szirénáját hallottam, másnap pedig már láttam, hogy a rendőrök helyszíneltek” – mondta az egyik szomszéd.

A lap szerint a vadász nem is sejthette, hogy embert ölt. Akkor szembesült tettével, amikor a rendőrök felkeresték.

„Egyszerűen érthetetlen, hogy fordulhat ilyen elő. Miért kell a fegyvert a város felé fordítani?!” – nyilatkozta egy másik helybéli.

A rendőrség hivatalosan azt közölte, hogy büntetőeljárás keretében, szakértők bevonásával vizsgálja az eset körülményeit.

(Képünk illusztráció)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.13. hétfő, 18:00
Csicsmann László
Közel-Kelet szakértő, a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
Megindult az Ukrajna második legnagyobb városa elleni támadás, döntő fordulat jöhet – Háborús híreink szombaton

Megindult az Ukrajna második legnagyobb városa elleni támadás, döntő fordulat jöhet – Háborús híreink szombaton

Pénteken arról érkeztek jelentések, hogy az orosz erők átlépték a határt Harkiv megyénél, és Ukrajna második legnépesebb városa, Harkiv felé tartanak. Ukrajna régóta számít egy ilyen támadásra, az utóbbi időben Oroszország egyre hevesebben ágyúzta a várost. Mindeközben az éjszaka folyamán az oroszok több ukrán drónt és rakétát is leszedtek, az ukrán szárazföldi erők parancsnoka, Olekszandr Pavljuk tábornok szerint az Oroszország elleni háború a következő két hónapban döntő fordulatot vehet.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×