eur:
394.52
usd:
369.69
bux:
65160.61
2024. április 19. péntek Emma

A városi rivális otthon mutatott stoptáblát a ManCity-nek

A címvédő Liverpool viszont folytatta rossz sorozatát.

A Machester United 2-0-ra nyert az éllovas Manchester City otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 27. fordulójának vasárnapi rangadóján.

A hónapok óta kirobbanó formában futballozó City ezt megelőzően november 21. óta egyik versenykiírásban sem talált legyőzőre, ez 28 tétmérkőzést jelentett. A Premier League-ben sorozatban 19 találkozót vívott meg veretlenül, és egymás után aratott 15 győzelemnél járt - ezt szakította most meg az MU. Az égszínkékek 2018 novembere óta nem tudják legyőzni hazai pályán városi riválisukat.

A második helyen álló Vörös Ördögök január 27-én kaptak ki legutóbb a bajnokságban, azóta immár nyolc mérkőzést vívtak meg vereség nélkül, egyben továbbra is őrzik idénybeli idegenbeli veretlenségüket. Mostani sikerükkel 11 pontra vannak a listavezető City-től.

A Pool viszont folytatta rossz sorozatát

A címvédő Liverpool kikapott a kiesés ellen küzdő, vendég Fulhamtől. A meccs egyetlen találatát a gaboni Mario Lemina szerezte a 45. percben.

A Liverpool immár nyolc mérkőzés óta nyeretlen hazai pályán a Premier League-ben, és tovább rontotta negatív rekordját: fennállása során először veszített el sorozatban hat tétmeccset házigazdaként.

Premier League, 27. forduló:

Manchester City-Manchester United 0-2 (0-1)

West Bromwich Albion-Newcastle United 0-0

FC Liverpool-Fulham 0-1 (0-1)

Tottenham Hotspur-Crystal Palace 4-1 (1-1)

szombaton játszották:

Brighton-Leicester City 1-2 (1-0)

Aston Villa-Wolverhampton Wanderers 0-0

Sheffield United-Southampton 0-2 (0-1)

Burnley FC-Arsenal 1-1 (1-1)

hétfőn játsszák:

Chelsea-Everton 19.00

West Ham United-Leeds United 21.00

Címlapról ajánljuk
Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.
VIDEÓ
Újra támad az infláció - Mibe érdemes most befektetni?

Újra támad az infláció - Mibe érdemes most befektetni?

Jön a Portfolio következő lakossági befektetési eseménye, a Portfolio Investment Day 2024. Május 16-án várjuk azokat, akik a legtöbbet szeretnék kihozni megtakarításaikból! Előadóink cégvezetők, pénzügyi vezetők, portfóliómenedzserek, elemzők és profi befektetők, akiktől releváns befektetési ötleteket szerezhetnek a jelenlévők. A konferencián kiemelten foglalkozunk a hazai állampapírokkal, a nyersanyagpiacokkal, a kriptoeszközökkel, valamint hazai és nemzetközi részvényekkel.   A rendezvényen velünk lesz többek között Kurali Zoltán, az Államadósság Kezelő Központ vezérigazgatója, Rékasi Tibor, a Magyar Telekom vezérigazgatója, és a Cápák közöttből jól ismert Balogh Petya és Orbók Ilona is. Az eseményre itt lehet regisztrálni.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×