eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: YouTube/Orbán Viktor

Családügyi szervezetekkel tárgyalt Orbán Viktor - videó

A koronavírus-járvány utáni újraindításról tárgyalnak több partnerrel is.

Elkezdte a kormány az újraindításhoz szükséges egyeztetéseket, most családokat, nagycsaládosokat és egyszülős családokat képviselő civil szervezetek vezetőivel, képviselőivel szerveztek találkozót. A kormányfő elmondta, a családokat a bezártság megviselte. "Kell terv arra, hogyan indítsuk újra az iskolákat, a sportéletet, a szakköröket, hogyan szervezzünk újra nyári táborokat - egyelőre, hogyan nyerje vissza az ország az életkedvét, a magabiztosságát és az egymásba vetett kölcsönös bizalmat.

Sok jó javaslatot kaptunk, több közülük hamarosan a kormány elé kerül"

- zárta szavait Orbán Viktor.

A megbeszélésen Nagy Anna, az Egyszülős Központ kuratóriumi elnöke, Kardosné Gyurkó Katalin, a Nagycsaládosok Országos Egyesületének elnöke, Skrabski Fruzsina, a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom elnöke, Fűrész Tünde, a Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért (KINCS) elnöke, valamint Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter vett részt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Amikor Oroszország megindította az Ukrajna elleni inváziót, Moszkva egyik elsődleges célja a megtámadott ország „demilitarizációja” volt; eddig nagyon úgy fest, hogy ez a dolog a visszájára sült el. Nem csupán arról van szó, hogy a NATO eddig gigantikus mennyiségű nehézfegyvert küldött Ukrajnának, de olyan technikai eszközöket is megkapott Kijev, melyekről korábban még csak álmodni sem mert az ukrán vezetés, ékes példája ennek az MGM-140 ATACMS harcászati ballisztikus rakétarendszer. Egy olyan technikai eszközről van szó, amely, bár abszolút nem nevezhető „háborúdöntő csodafegyvernek”, biztos megnehezíti majd az orosz haderő dolgát az általuk „különleges műveletnek” hívott invázió során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×