eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi
Rosztov-na-Donu, 2018. június 26.A horvát Ivan Perisic (4), miután berúgta csapata második gólját az Izland – Horvátország mérkőzésen, az oroszországi labdarúgó-világbajnokság D csoportjának harmadik fordulójában Rosztov-na-Donuban 2018. június 26-án. Horvátország győzött és bejutott a legjobb tizenhat közé. (MTI/EPA/Háled el-Fiki)
Nyitókép: MTI/EPA/Háled el-Fiki

Baj van, bejutott a koronavírus a horvát válogatotthoz az Eb-nyolcaddöntő előtt

Hétfőn 18 órakor lesz a spanyolok elleni mérkőzés.

A világbajnoki ezüstérmes horvátokat erősítő Ivan Perisic pozitív koronavírusteszt matt nem léphet pályára hétfőn Spanyolország ellen a részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében.

A horvát szövetség tájékoztatása szerint az olasz bajnok Internazionale csatárát elkülönítették társaitól, és tíznapos karantén vár rá. A keret többi tagja negatív tesztet szolgáltatott, így útra kelt a rovinji edzőtáborból a koppenhágai mérkőzésre.

Ha az adriai együttes nyer a 16 között, a 32 éves Perisicnek - aki hazája Eb-gólkirálya - ki kell hagynia a negyeddöntőt, és minden bizonnyal az elődöntőt is.

A Horvátország-Spanyolország nyolcaddöntő hétfőn 18 órakor kezdődik Dániában.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Szombaton kiderült, hogy Donald Trump újbóli megválasztása esetén a NATO-tagállamokat arra kényszerítené, hogy védelmi kiadásaikat a GDP 3 százalékára emeljék, reagálva ezzel az Oroszország és Kína jelentette fenyegetésekre, miközben az Ukrajnának nyújtott támogatást nem számítaná bele ebbe a keretbe. Eközben a G7 országok vezetői tárgyalásokat folytatnak egy olyan javaslatról, amelynek értelmében Ukrajnának 50 milliárd dollár értékű segélyt nyújtanak, amit az Európában befagyasztott orosz vagyonból származó nyereségből finanszíroznának. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×