eur:
389.02
usd:
361.9
bux:
68900.51
2024. május 9. csütörtök Gergely
Dárdai Pál, a Hertha BSC vezetőedzője egyik játékosát, a csereként beálló Kevin-Prince Boatenget (k) instruálja csapatának a VfL Bochum ellen a német első osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott 2021. szeptember 12-i mérkőzésén Bochumban.
Nyitókép: MTI/EPA/Friedemann Vogel

Dárdai Pál összeveszett Boatenggel edzés közben

Alaposan összeszólalkozott Dárdai Pál vezetőedzővel a keddi tréningen Kevin-Prince Boateng, a német Bundesligában szereplő Hertha BSC labdarúgója.

A júniusban 14 év után Berlinbe visszaszerződött középpályás a Sport Bild napilap beszámolója szerint a magyar szakember játékvezetői ténykedését kritizálta vehemensen egy les miatt érvénytelenített gól után.

A hevesen gesztikuláló, 34 éves játékost a videofelvételek alapján egyik társa tartotta vissza attól, hogy nekimenjen Dárdainak, aki a vita miatt lefújta az edzőmeccset, és ivószünetet vezényelt. Érdekes, hogy bár Boateng 2005 és 2007 között csapattársa volt a magyar légiósnak a Herthában, ezúttal mégis magázta Dárdai Pált.

Szerdán a klub egy fotót tett közzé, melyen Dárdai és Boateng mosolyogva átölelik egymást, hangsúlyozva: "egy csapat vagyunk".

A Hertha hét fordulót követően 6 pontjával a 14. helyet foglalja el a tabellán.

Címlapról ajánljuk
Megérkezett a kínai elnök Budapestre
videó, képek

Megérkezett a kínai elnök Budapestre

Este kilenc óra előtt szállt le Hszi Csin-ping gépe a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Orbán Viktor és Lévai Anikó fogadta az elnöki párt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.09. csütörtök, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Felemás zárás a tőzsdéken

Felemás zárás a tőzsdéken

Szerda reggel kedvezőtlen hangulatban telt a kereskedés Ázsiában, ezt követően pedig ugyan reggel jó hangulatban indult a nap Európában, de a déli órákra megtorpant az emelkedés. A magyar tőzsde ma alulteljesítő volt, ami elsősorban az OTP eséséből adódott. A hazai nagypapírok közül nagyot ralizott azonban a Mol, a befektetők megkönnyebbültek a hírre, hogy a kormány szerint az üzemanyagkereskedők eleget tettek a kormány kérésének az elmúlt két hétben. Egyre rosszabra fordul a hangulat az amerikai tőzsdéken, nem kizárt, hogy megszakad ma az öt napja tartó emelkedő széria.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×