eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán
Waltner Róbert, a zalaegerszegi csapat vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 9. fordulójában játszott Ferencvárosi TC - ZTE FC mérkőzésen Budapesten, a Groupama Arénában 2021. október 16-án.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Lemondott a labdarúgó NB I egyik csapatának vezetőedzője

Waltner Róbert lemondott a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Zalaegerszeg vezetőedzői posztjáról.

"Waltner ma délben bejelentette, hogy szeretné kérni szerződésének azonnali felmondását. Váratlanul ért minket a döntése, de tiszteletben tartottuk a kérését. A szezon végéig a jelenlegi edzői stáb irányítja a szakmai munkát" - közölte pénteken a klub honlapján Végh Gábor, a ZTE FC elnöke.

A 44 éves edző tavaly március 15-én vette át a zalaiak irányítását.

Debrecen, 2021. augusztus 21.
Waltner Róbert, a Zalaegerszeg vezetőedzője az OTP Bank Liga 4. fordulójában játszott Debreceni VSC - ZTE FC mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2021. augusztus 21-én.
MTI/Czeglédi Zsolt
Waltner Róbert, a Zalaegerszeg vezetőedzője az OTP Bank Liga 4. fordulójában játszott Debreceni VSC - ZTE FC mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2021. augusztus 21-én. MTI/Czeglédi Zsolt

A csapat a kilencedik helyen zárta az elmúlt idényt, jelenleg pedig a negyedik pozícióban áll. Waltner mérlege 13 győzelem, tíz döntetlen és 11 vereség volt a tétmérkőzéseken.

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Kiderült, hol jutnak hozzá a magyarok az egyik kedvenc befektetésükhöz

Kiderült, hol jutnak hozzá a magyarok az egyik kedvenc befektetésükhöz

Érdekes tanulmánnyal rukkolt elő a napokban az európai alapkezelőket tömörítő szervezet, az Efama. Ebből kiderül, hogy a magyarok leginkább a banki értékesítési hálózatokon keresztül veszik az egyik kedvenc befektetésüknek számító befektetési alapokat, de a banki hálózat túlsúlya Európa egészénél megfigyelhető. Érdekes, hogy míg Európában a különböző alapkezelők alapjainak hozzáférést kínáló, nyílt alapforgalmazó platformok egyelőre szerény piaci részesedést hasítanak ki maguknak, itthon ez a második legnépszerűbb értékesítési csatorna.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×