eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Alapjogokért Központ: a nemváltoztatást akarja népszerűsíteni a köznevelésben az Amnesty International

A központ csütörtöki Facebook-bejegyzésében az Amnesty International Magyarország Facebook-oldalán közzétett posztra reagált, amelyben az AI a Befogadó Terek című iskolai projektjét népszerűsíti.

Az Amnesty programja segíteni szeretné az oktatási rendszeren keresztül a diákok tájékozódását arról, milyen jogok illetik meg a nemi és szexuális kisebbségek tagjait.

Az Alapjogokért Központ erre úgy reagált, hogy "a magyarországi Amnesty most már nyíltan felvállalja, hogy be akarja vinni a szexuális propagandát az iskolákba, sőt, ott a nemváltás-nemátalakítás lehetőségéről akarja győzködni a kiskorúakat".

Az AK véleménye szerint mindez szembemegy "az alkotmány és a törvény betűjével", amely kimondja, hogy iskolai "foglalkozások nem irányulhatnak a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérés, a nem megváltoztatása népszerűsítésére".

Az Amnesty tehát törvénysértésre buzdít, és a szülők kikerülésével akarja "átmosni a gyermekek agyát" - írta az AK.

A központ emlékeztetett arra, hogy az áprilisi választáson és népszavazáson az emberek "nemet mondtak a nyílt társadalom hálózata által guruló dollárokkal pénzelt baloldalra, annak pártjaira és civiljeire", valamint a genderideológiára is, a népszavazáson ugyanis a szavazók 95 százaléka, 3,5 millió ember állt ki a gyermekek védelme mellett.

Habár a gyermekek védelmének ügyét a "Soros György által finanszírozott nyílt társadalom hálózata - és magyarországi kitartottjaik - igyekeztek kigúnyolni", az Alapjogokért Központ szerint látható, hogy sem az Alaptörvény, sem a gyermekvédelmi szabályok, sem a gyermekvédelmi népszavazás nem volt ok nélküli - olvasható a közleményben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×