eur:
389.43
usd:
361.5
bux:
68002.24
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Nyitókép: Telex.hu

Telex: új főszerkesztőt neveztek ki

Német Tamás a Telex új főszerkesztője. Dull Szabolcs főszerkesztői-igazgatói posztját a saját kezdeményezésére szétválasztották.

Német Tamás eddig szerkesztő volt, a politikai, gazdasági, közéleti témákkal foglalkozó rovat egyik vezetőjeként tevékenykedett.

A kiadó célja, hogy a Telex tartalmi kínálata tovább erősödjön, színesedjen, új megközelítéssel készüljenek fontos témákról cikkek - olvasható a lap közleményében.

Német Tamást az összes szerkesztő és a cégvezetés is támogatja, a szokásaiknak megfelelően a végső kinevezése előtt a teljes szerkesztőség véleményt nyilvánított a döntésről. A 94 szavazásra jogosultból 91 támogató szavazatot kapott, egy ember nem szavazott, ketten nemmel szavaztak.

„Az elmúlt időszakban több, a szervezetnek és nekünk, a szerkesztőség tagjainak személyesen is fontos ember távozott a Telexből. Alapból is, de ennek fényében pláne pontosan tudom, mekkora feladat és felelősség ezt a munkát elvállalni, és azt is, mekkora lépés ez a saját életemben. A most megkapott szerkesztőségi bizalommal, a szerkesztői kör támogatásával és segítségével azonban bízom abban, hogy valódi közösségként folytathatjuk az eddigi munkát, és egy szabad, fejlődő, a magyar sajtópiacon kiemelkedő újságot készíthetünk” – mondta Német Tamás.

Dull Szabolcs szakmai igazgatóként a Telex igazgatóságában dolgozik a jövőben is, illetve a Telex Akadémia szakmai vezetőjeként folytatja.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×