eur:
392.84
usd:
367.95
bux:
66115.42
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Budapest, 2019. október 2. Kern András Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, rendező, író, énekes, humorista, érdemes és kiváló művész a Hogy volt?! című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának SZOP stúdiójában. A műsorban a meghívott vendégek Sándor Pál Kossuth- és Balázs Béla-díjas rendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes és kiváló művész munkásságát, életpályáját elevenítik fel. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Nyitókép: MTVA/Zih Zsolt

"Kernspotting" - ezentúl figyelik Kern Andrást a kedvenc pékségénél

A Margit körúti pékség előtti hirdetőoszlopra felkerült Pityke őrmester, aki ezentúl szemmel tarthatja Kern Andrást, hogy ne parkoljon szokása szerint a tilosban.

A telex.hu vette észre, hogy egy magát utcai művésznek nevező illető plakátot ragasztott ahhoz a pékséghez, amely előtt Kern András rendszeresen szabálytalanul parkol. Sőt nemhogy szabálytalan, de egyenes feláll a járdára, amellyel erősen akadályozza és egyben irritálja a gyalogosokat.

A korábbi esetekről az Infostarton többször is beszámoltunk.

Most a helyi hirdetőoszlopon Pityke őrmester, a mindenre elszánt rendőr figyel. A plakát azért is ironikus, mert ugye a rajzfilmfiguráról van szó, és amelynek anno Kern András kölcsönözte a hangját.

A lap egyébként emlékezet arra, hogy a budapesti alkotó (Bansky szellemiségében) magyar és külföldi rajzfilmfigurákat ragasztgat főleg budapesti helyszínekre, Frakk, Viziók, Kukori, Mézgáék, Mekk Elek, a Nagy Hohohoo, és Lusta Dick mellett szerepelnek nála a Kengyelfutó Gyalogkakukk farkasa, Csubakka, ET, és a Jamie és a csodalámpa szereplői is.

Címlapról ajánljuk

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 16. 09:37
×
×
×
×