eur:
394.47
usd:
370.34
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
A gólszerző madridi Vinícius Júnior ünnepel Carlo Ancelotti vezetőedzővel a labdarúgó Bajnokok Ligájának döntőjében játszott Liverpool FC - Real Madrid mérkőzés végén a saint-denis-i Stade de France stadionban 2022. május 28-án. A döntőt a spanyol csapat nyerte 1-0-ra.
Nyitókép: MTI/EPA/Filip Singer

Két fiatal sztár idén már nem játszik a Real Madridban

Carlo Ancelotti vezetőedző szerint Vinícius Jr. és Eduardo Camavinga is csak a téli szünet után térhet vissza a Real Madrid labdarúgócsapatába.

Az olasz szakember az együttes Real Betis elleni bajnokija előtt elmondta: várhatóan brazil és francia légiósa sem léphet már pályára idén, ugyanakkor a téli szünet utáni el tudják majd kezdeni a felkészülést.

A csatár Vinícius combhajlítóizom- és ínsérülés miatt egy hónapja harcképtelen, míg a középpályás Camavingának a jobb térdében szakadt el egy ínszalag, ami miatt ki kellett hagynia csapata legutóbbi három összecsapását.

A Real Madrid 15 forduló után vezeti a spanyol bajnokságot, a Bajnokok Ligájában pedig százszázalékos teljesítménnyel már biztos nyolcaddöntős.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×