eur:
395.06
usd:
370.89
bux:
65061.15
2024. április 19. péntek Emma
Sorompó a Rákosrendező pályaudvar egykori állomásépülete előtt a Szegedi út és Teleki Blanka utca kereszteződésében 2024. január 3ésán.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Korlátozás lesz a vasúti forgalomban a Déli pályaudvar és Kelenföld között

Március 16-tól 28-ig karbantartási munkálatokat végeznek Budapesten a Nagyszőlős utca feletti vasúti hídon.

A Mávinform a vasúttársaság honlapján azt írták, a változás érinti a Budapest-Győr-Hegyeshalom, a Budapest-Székesfehérvár-Nagykanizsa, a Székesfehérvár-Szombathely, a Székesfehérvár-Tapolca és a Budapest-Pusztaszabolcs vonal elővárosi és távolsági forgalmát is.

Március 16-tól 28-ig több járat fővárosi végállomása is módosul, Kelenföldre, vagy a Déli pályaudvar helyett a Keleti pályaudvarra kerül át. Egyes éjszakákon Ferencváros és Budapest-Kelenföld között is munkavégzés folyik, emiatt néhány vonat közlekedése módosul - olvasható a tájékoztatásban.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×