eur:
388.11
usd:
360.4
bux:
69201.95
2024. május 13. hétfő Imola, Szervác

Kövér: nem igazán hittünk abban, hogy felelősek vagyunk a saját sorsunkért

Az elmúlt húsz év legnagyobb tanulsága, hogy nem igazán hittünk 1990 óta abban, hogy az életünk a kezünkben van és felelősek vagyunk a saját sorsunkért - mondta Kövér László Barcson.

A Fidesz országos választmányának elnöke a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége (KÉSZ) által szervezett szerda esti kerekasztal-beszélgetés meghívott vendégként érkezett a Dráva-parti városba, csakúgy, mint Semjén Zsolt, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) elnöke.

Kövér Lászlót az újságírók a számára beígért "ország-gyógyító" kérdéssel várták, amelyre a Fidesz országos választmányának elnöke azzal válaszolt: az emberek akaratából, ambíciójával, elszánásából, munkájával, szorgalmával, tehetségével és főleg a hitével építenék újra az országot.

Ha újra akarjuk építeni az országot, akkor nem csupán egy jó kormányra, nem csupán egy jó gazdasági programra van szükség, hanem arra is, hogy az emberek összeszedjék a maradék energiájukat és megpróbálják a saját maguk sorsának a javításán keresztül az országot is felemelni - tette hozzá Kövér László.

A Dráva-parti városban a Fidesz-KDNP jelöltjeként Karvalics Ottó, a város alpolgármestere indul az áprilisi országgyűlési választáson. Ellenfele az Országos Választási Iroda jelenlegi adatai szerint Barcs MSZP-s polgármestere, Feigli Ferenc, Gyenesei István, a Somogyért országgyűlési képviselője, a Gyurcsány-kormány volt önkormányzati minisztere, valamint Egervári József, a Jobbik jelöltje lesz.

Címlapról ajánljuk

Átalakul Vlagyimir Putyin kormánya, távozik a védelmi miniszter

Támogatásukról biztosították az orosz parlament szakbizottságai vasárnap az orosz miniszterelnök-helyettesi és miniszteri posztokra jelölt tisztségviselőket. Később kiderült, milyen jelentős cseréket hajt végre az orosz elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.13. hétfő, 18:00
Csicsmann László
Közel-Kelet szakértő, a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×