eur:
387.14
usd:
356.17
bux:
68088.24
2024. május 20. hétfő Bernát, Felícia

Fekete medve falta fel egy elhunyt férfi holttestét Kaliforniában

Szinte teljesen felfalta egy fekete medve egy szívinfarktusban elhunyt férfi holttestét Kaliforniában.

A 65 éves férfi, Marion Williams az észak-kaliforniai Humboldt megyében, természetközeli területen lévő lakókocsijától száz méterre eltávolodva egy forráshoz indult október 8-án, amikor hirtelen szívinfarktus végzett vele. Egy, a közelben tanyázó fekete medve ezután elragadta holttestét és csaknem teljesen felfalta - mondta el Roy Horton halottkém.

Az állat valószínűleg meglátta a testet, vagy megérezte a szagát. "A medve csak kihasználta a táplálkozás hirtelen támadt lehetőségét. Letépte az emberről a ruhát, és napokon át evett belőle. A test mintegy 85 százalékát elfogyasztotta" - mondta Horton.

Williams barátai érdeklődni kezdtek a férfi holléte felől és hívták a serifet. Ki is látogattak az eltűnt férfi birtokára, ahol megérezték a bomló test szagát.

Horton hangsúlyozta: az állat a természet parancsának engedelmeskedett. A fekete medvék egyébként félénk állatok, nem agresszívak.

A kaliforniai vadvédelmi hatóságok szerint a természetvédelmi parkjairól ismert állam történetében nincsenek információk halálos kimenetelű feketemedve-támadásokról. A medvét nem keresik.

Címlapról ajánljuk
Drámai fotók a letarolt kishajóról, újabb részletek az eltűnt magyar fiatalokról

Drámai fotók a letarolt kishajóról, újabb részletek az eltűnt magyar fiatalokról

Hét magyar és egy olasz volt azon a kishajón, amelyet letarolt a szállodahajó Verőcénél. Eddig egy ember menekült meg, az olasz férfi. A kishajót is megtalálták már és kiemelték. Öt embert még keresnek. Ketten biztosan meghaltak.

Vége az extrém drágulásnak, erős nyári balatoni szezon jöhet

A munkaerőhiány enyhülésének és a vendéglátóipar magára találásának köszönhetően idén csak kisebb mértékű, 8-10 százalékos áremelkedés várható a Balatonnál. Járdi Roland, a vg.hu újságírója az InfoRádióban elmondta: kedvező hatással van az árszínvonalra az is, hogy négy évszakossá váltak a helyi szálláshelyek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×