eur:
390.26
usd:
364.24
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Iskolákat kellett kiüríteni Polgáron

Gázszivárgás miatt 538 embernek kellett elhagynia egy általános iskolát, egy gimnáziumot és a járási kormányhivatalt a Hajdú-Bihar megyei Polgáron - tájékoztatott a katasztrófavédelem kedden.

Dojcsák Dávid, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta: reggel fél hatkor érkezett bejelentés arról, hogy Polgáron, a Kiss Ernő utca és a Zólyom utca kereszteződésében aszfaltrepedésen át gázszivárgást észleltek.

A gázszolgáltató megkezdte a hibaelhárítást: munkagödröket ástak és ásnak, keresik a szivárgás helyét.

A tiszaújvárosi és a Borsod megyei katasztrófavédelem tűzoltói két vízpajzzsal és egy vízsugárral biztosítják a helyszínt.

Az intézmények elhagyni kényszerülőket egy másik iskolában, a művelődési házban és a polgármesteri hivatalban helyezték el.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×