eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Megválasztották a Rádiós Műsorszolgáltatók Egyesületének elnökségét

Ismét Turi Árpádot, a Class FM-et működtető társaság vezérigazgatóját választotta elnökévé a Rádiós Műsorszolgáltatók Egyesülete (Rame).

Az elnökség tagjává Radetzky Andrást (Magyar Katolikus Rádió) és Módos Mártont (Inforádió) választották, a felügyelőbizottság elnöke Takács-Kovács Gabriella (MTVA), két tagja pedig Kiss Anikó (Music FM) és Nagy Tamás (Jazzy, Klasszik Rádió) maradt - írták.

Emlékeztetnek rá: a három éve alakult Rame a hazai rádiózás országos és regionális szereplőinek első önálló szakmai érdekképviseleti szervezete.

A szervezet a rádiós érdekképviselet mellett azt tűzte legfőbb feladatául, hogy a szakma valamennyi kulcsszereplőjével egyetértésben, nemzetközi sztenderdek alapján működő, egységes és hiteles piaci hallgatottsági kutatás létrejöttét segítse elő. Az egyesület e célkitűzését sikerrel megvalósította - közölték. A brit mintára kialakított módszertan megteremtette a magyar rádiós piaci szereplők hallgatottságának egységes és hiteles meghatározását. A kutatást a reklámszakma szereplői és a hirdetők is elfogadták, ennek eredményeképp a rádiós piac az elmúlt három évben 27 százalékos bevételnövekedést ért el - közölték.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Az orosz eliten belüli harcokról is szól Putyin mostani minisztercseréje

Az orosz eliten belüli harcokról is szól Putyin mostani minisztercseréje

Oroszországban, ha egy közszereplő ellen büntetőeljárás indul vagy elítélnek, két dolog szokott igaz lenni: az adott személy ellenzi Vlagyimir Putyin uralmát vagy az ukrajnai „különleges katonai műveletet”, illetve nem számít magas rangú tisztviselőnek. Az állítólag kenőpénzt elfogadó Timur Ivanov védelmi miniszterhelyettes áprilisi letartóztatása baljóslatúan nem a fenti szabályt követte. Rávilágít továbbá az oroszországi befolyásos csoportok közötti feszültségek elmélyülésére, miközben a zsarnok részéről nem látszanak a koherens vezetés jelei.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×