eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Pincebicikli-verseny lesz Kőbányán

Jövő szombaton a Merkapt Maraton Sportközpontban rendezik a MOFÉM Underworld Kupát, a hegyikerékpárosok föld alatti versenyét.

A 30 kilométeres pincerendszerben a kerékpárosok egy körpályán fognak versenyezni egymással. A próbafutamban a kezdők indulnak, önálló futamban állnak rajthoz az U19-es korúak és a nők, míg a férfiak további három futamban a születési idejük alapján kerülnek besorolásra.

A földalatti szakaszon a pince belmagassága változó, átlagban 2-2,5 méter, a járatok szélessége 1,5 és 8 méter között változik, de a legszűkebb ponton egy 80 centiméter szélességű vasajtón is át kell haladni.

A pincerendszer terhelhetősége miatt csak korlátozott számban van lehetőség az indulásra, így tanácsos előnevezni. A futamok telítettsége a rendezvény honlapján ( www.underworldkupa.hu) követhető nyomon.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
2017. augusztus 19. 08:07
×
×
×
×